Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

BILLIGTROYER

Salg av fotballtrøyer
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Doukouré slutter seg til Paris Saint-Germain med lave sjanser
- Messi ble den første personen i La Liga 400
- Benjamin Pavard slutter seg til FC Bayern München
- Chelsea vinner 0-1 nederlag Tottenham Hotspur
- De Bruyne returnerer med en stor seier
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter billigtroyer à vos favoris
 Arsenal unna 0-0 trekker Chelsea Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Arsenal kommer til å trenge inn i den andre etappen av Carabao Cup-semifinalen mot Chelsea-nivået etterpå denne tett stridte trekningen på Stamford Bridge. Å ha en billige fotballdrakter fans er også veldig bekymret for dette spillet. Chelsea fortsatte å presse på i sluttfasen, og det frigjorte plass til Arsenal for å prøve å slå vertene på telleren - men prøv å ha på seg en Arsenal drakt-spiller, kanskje det ikke var noen vei igjennom, og begge sidene måtte slå seg ned. Arsenal er tilbake i Premier League-handlingen på søndag når Arsenal reiser til Vitality Stadium for å ta på Bournemouth. Arsenal har aldri mistet kirsebærene, selv om Arsenal kom nær ved det i den tilsvarende kampen sist sesong da Arsenal trakk 3-0 etter en time, bare for å kjempe tilbake for å kreve et poeng.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-01-2018 à 03h13

 Messi fortsetter å dominere Copa del Rey Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Barcelona-angriperen har vært i brann i cupkonkurransen og fortsatte sin ustoppelige form med to mål på torsdag. Å ha en billige fotballdrakter fans er også veldig glade for å se dette spillet. Iført en FC Barcelona drakt Lionel Messi fortsatte sin ustoppelig form i Copa del Rey med to mål og en assist mot Celta Vigo som hans Barcelona siden rullet til en 5-0 seier i andre etappe av runde 16 sammenstøt. Den argentinske scoring utnytter er ikke noe nytt, men hans form i den spanske cupkonkurransen er enestående selv ved hans høye standarder. Messi har nå stilt 24 mål i sine siste 14 kamper i konkurransen, racking opp 14 mål og 10 assists. De to målene på torsdag var nok til å flytte Barca-stjernen inn i konkurrentens topp 10 toppscorer, med 46 mål til navnet hans.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-01-2018 à 07h33

 Conte har ingen planer om å gå ut Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Antonio Conte's fremtid kan bli gjenstand for mye debatt, men Chelsea sjef insisterer på at han ikke vil gå ut på klubben. Bruk en billige fotballdrakter fans tror også at hans eksistens er nødvendig. Tidligere i måneden syntes Conte å uttrykke frustrasjon med klubbens overføringspolitikk, og sa at "i min historie har jeg sjelden blitt gitt de spillerne jeg ba om" og at han "alltid endte opp med klubber som kjørte et strammeprogram." Å ha en Chelsea drakt-fans lurte på sannheten i saken. Men Conte fortsatte med å gjøre det klart at han er glad i sin rolle og deretter fortalte reportere at det ikke var sjanse for at han ville avslutte Chelsea. Conte Chelsea sitter tredje i Premier League-bordet, 16 poeng tilbake av lederne Manchester City, som går inn i lørdagens kamp mot Leicester City i Stamford Bridge.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-01-2018 à 07h51

 Liverpool ble første laget for å beseire Manchester Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester City tapte en Premier League-kamp for første gang denne sesongen da Liverpool kantet et spennende møte med liga-ledere på Anfield. Reds scoret tre ganger i en stakkars åtte minutters spell i andre omgang for å gå 4-1 opp, deretter klamret på etter at City scoret to ganger i de siste seks minuttene. Denne situasjonen gjør at en billige fotballdrakter-fans lurer på. Ingen uoverensstemmelser; Den ubevegne posten over etter 22 kamper. Det hele lagt opp til de verste 90 minuttene av sesongen for Guardiola og City. Å ha en Billige Liverpool drakt 2017/18 Liverpools spiller fortjente sin seier da City igjen smakte nederlag på en bakke der de ikke har vunnet i 18 kamper som strekker seg tilbake til mai 2003. Når støvet slår seg, kan City imidlertid se tilbake til en virkelig fantastisk kampanje så langt - og enda viktigere, en bly som fortsatt ser utilgjengelig.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-01-2018 à 07h59

 Real Sociedad 2-4 Barcelona Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Barcelona var 2-0 ned mot Real Sociedad før han sloss tilbake for å hevde seieren og ødela en lang, ukjent løp på Anoeta. Bruk en billige fotballdrakter Lionel Messi satte et nytt målmålsmerke som Barcelona kom fra to mål ned for å slå Real Sociedad 4-2 og bryter sin Anoeta-forbannelse. Et fantastisk sent frispark på slutten av en ellers stille tur fra Argentina-stjernen gjorde ham til toppledermålskytten for en klubb i noen av Europas fem største divisjoner, og overgikk Gerd Muller med sitt 366. LaLiga-mål. Barca truet tidlig i andre omgang, med en FC Barcelona drakt 2017/18 Messi-runde landsmann Rulli, som gjenvunnet seg godt for å avlede ballen bak for et hjørne som kom til ingenting. Det var fortsatt tid for Messi å skape enda mer historie, og sendte et førsteklasses frispark i nettverket for å sikre seg poengene.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-01-2018 à 04h17


|<< <<<  1   2   3   4  | 5 |  6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 22-11-2017 à 07h11 | Mis à jour le 16-01-2019 à 04h37 | Note : Pas de note