Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

BILLIGTROYER

Salg av fotballtrøyer
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Doukouré slutter seg til Paris Saint-Germain med lave sjanser
- Messi ble den første personen i La Liga 400
- Benjamin Pavard slutter seg til FC Bayern München
- Chelsea vinner 0-1 nederlag Tottenham Hotspur
- De Bruyne returnerer med en stor seier
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter billigtroyer à vos favoris
 Manchester Citys Premier League førte til 15 poeng Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester City forlenget sin ledelse på toppen av Premier League til 15 poeng, men Pep Guardiola forlot 3-0-vinneren over West Brom med skadefrykt over å ha på seg en billige fotballdrakter David Silva. Fernandinho samlet sitt tredje mål for sesongen på slutten av å ha på seg en Manchester City drakt 2017/18 Kevin De Bruynes tommelfingerpass i 19nde, men byens andre playmaker. De Bruyne kronet en annen sublime individuelle prestasjon ved å lage og avslutte Citys andre og hundre av sesongen i alle konkurranser, med Sergio Aguero å legge sin 24 av kollektivtrafikken som nærmeste utfordrere Manchester United slumped til et 2-0 tap på Tottenham. Den stadig innflytelsesrike Silva, hobbled av sent i første omgang med et tilsynelatende hip problem. Hvis Silva er fravær, kan det sammenlignes med Leroy Sane's ankel-ligamentskader som er satt til å holde Tyskland-vingen sidelined i opptil syv uker. Deres fliser for kopper hjemme og i Europa kan tåle betydelige konsekvenser.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-02-2018 à 03h38

 Barcelona 1-0 slo Valencia Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Bære en billige fotballdrakter Luis Suarez fikk det avgjørende målet da Barcelona slo Valencia 1-0 i første etappe av sin semi-finale i Copa del Rey på torsdag. Den første halvdelen var en lang for Valencia, som begrenset seg til å ha en FC Barcelona drakt 2017/18 Barcas spillerflod av sjanser, men møtte en tilsynelatende uendelig sperring og klarte bare å se 21 prosent av ballen. For hele Barcas tid i besittelse skjønte de imidlertid lite om notat og kjempet for å bryte gjennom Valencia's pakket forsvar. Tingene var litt mer åpne etter intervallet, selv om Barcas effektivitet foran målet viste få tegn på forbedring, tvunget Valverde til å introdusere Philippe Coutinho fra benken. Og med 23 minutter å gå, fant Barca endelig en vei gjennom takket være kombinasjonen av Messi og Suarez, noe som sikrer en slank ledelse for å ta til Mestalla neste torsdag.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-02-2018 à 07h41

 Borussia Dortmund 3-2 slo Köln Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Borussia Dortmund ble bailed ut av Andre Schurrle, hvis sene mål ble lagt til Michy Batshuayi's brace i en 3-2-seier i Köln.

Batshuayi kastet ikke bort tiden i endearing seg til seg en billige fotballdrakter fans, viser god bevissthet for å vente på en cut-back før avfyring en sterk venstrebenet innsats i mål med 35 minutters spill.

Iført en Borussia Dortmund drakt 2017/18 Simon Zoller kapitalisert på en Burki feil å straffe dem med en equalizer etter en time.

Batshuayi lagde raskt til rette og gjorde en fin finish for å doble sin tally og tilsynelatende satte Dortmund i kontroll, men Köln slått tilbake for en gang gjennom spansk forsvarer Jorge Mere, med Burki uten tvil igjen.

Men Dortmund klarte å unngå å bukke for en fjerde trekk, da Schurrle scoret sitt første Bundesliga-mål siden mars i stil mot slutten.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-02-2018 à 08h43

 Manchester City 1-1 trekker Burnley Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Pep Guardiolas forutsigelse om en "komplisert" tur til Burnley viste seg å være riktig, da Clarets gjorde mest ut av Manchester Citys sløsing med å snakke en 1-1 draw på lørdag. For å ha på seg en billige fotballdrakter fans, er dette resultatet ikke bra. Burnley-backlinjen kunne ikke gjøre noe for å stoppe Danilo's langdistanse-rakett midtveis gjennom første halvdel, men Citys manglende evne til å legge til sin telt forlot spillet på en knivkanten, med en Manchester City drakt 2017/18 Raheem Sterling skyldig i to sjokkerende nærrange-savner . Etter at Aaron Lennons sterke skudd ble tippet inn på innlegget av Ederson, holdt Burnley på det og Gudmundsson holdt seg kult for å nekte dem en seier. Så langt som slip-ups går, er Manchester Citys på Burnley på lørdag ikke akkurat konsekvens. Men det som manglet i veien for konsekvensen, gjorde det for forlegenhet.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-02-2018 à 03h56

 Manchester United 2-0 vinner over Huddersfield Town Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Alexis Sanchez scoret sitt første Manchester United-mål da de sprang tilbake fra nederlag til Tottenham ved å krysse til en enkel 2-0-seier over Huddersfield Town. Bruk en billige fotballdrakter fans tror dette spillet er relativt spennende. Vertene var dominerende i løpet av første halvår og burde ha fått en straff når de hadde på seg en Manchester United drakt 2017/18 Scott McTominay - Pogbas erstatning - ble barged inn av Terence Kongolo. Klare sjanser var noe av sjeldenhet før pause, men som Uniteds spill led på grunn av mangel på bredde forårsaket av Jesse Lingard, Juan Mata og Sanchez - å lage sin hjemmebudde - alle som ønsker å okkupere sentrale stillinger. Når United endret sitt system for å utnytte flankene, kom gjennombruddet til slutt - Mata krysset til Lukaku for en fin, nær-etter-finish i det 55. minutt.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-02-2018 à 08h36


|<< <<<  3   4   5   6   7  | 8 |  9   10   11   12   13   14  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 22-11-2017 à 07h11 | Mis à jour le 16-01-2019 à 04h37 | Note : Pas de note