Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

BILLIGTROYER

Salg av fotballtrøyer
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Messi igjen en strålende historie
- AC Milan Champions League-gruppespillet ble eliminert
- Pulisics andre premie for Kop-prisen
- Paris Saint-Germain ser på Hazard
- Liverpool 3-1 reverserer Burnley FC
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter billigtroyer à vos favoris
 Bakforsvaret Pashcek vil bli "gammel" Dortmund Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dortmund Club har fornyet kontrakten med lagets kjerneavspiller den 13. etter at han signerte en kontrakt med den tidligere stjernen Royce 4 dager siden. Polens internasjonale lag og forsvarer Pischek, iført enbillige fotballdrakter, fornyet kontrakten med klubben på forhånd i et år. Til 2020. Dette betyr også at Pishchek, 32, skal gå i pensjon i Dortmund i år.

Dortmunds konsernsjef, Vatsk, sa: "Vi er veldig glade for å fornye kontrakten med en spiller som har høy grad av anerkjennelse hos klubben." Zorke sportsdirektør som har på seg en drakter roste: "Han er til enhver tid, selv om spillere som sliter med å vinne selv i vanskelige situasjoner, er han bastjonen til vårt høyreforsvar. Det var ikke tilfeldig eller tilfeldig at vi ikke hadde mistet en av De 31 Bundesliga-spillene der han spilte nylig. "

Pishchek flyttet til Dortmund sommeren 2010 fra Hertha i Berlin, da lederen Klopp forvandlet ham fra en offensiv spiller til en høyresekretær. Han vant to Bundesliga-titler og to tyske cuptitler med Dortmund og spilte 90 minutter i UEFA Champions League-finalen i 2013.

Pisschek, iført en Billige Borussia Dortmund drakt 2017/18, sa: "Jeg er ikke innfødt i Dortmund, men klubben og fansen har blitt dypt implantert i meg i årevis. Jeg tror allerede jeg er en ekte Dortmund-fyr og tenkte aldri på å forlate her. Jeg vil avslutte karrieren min i Dortmund. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-03-2018 à 06h35

 Mbappe gjorde to prestasjoner hjemme Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Paris bærer en billige fotballdrakter, "Saint-Germain" -lederen, Paris-Saint-Germain, i første runde av 31. runde den 14. å beseire standeringenes neste beste lag, Angers, og utvidet ligaens hjemmeseierrekord. Yuan M Bape ble den største spilleren i å vinne "Grand Paris".

Spillet som ble opprinnelig planlagt i begynnelsen av april var på grunn av å delta i den franske ligakampfinalen og ble holdt to uker tidligere. I 12. minutt ga Draxler i drakter et høykvalitetspas forbi midtlinjen, og Mbappie lyktes i offside og lyktes med å presse langt hjørne.

I det 16. minutt gikk Motta på sistnevnte ribbeina i kampen med Angeon-forsvareren Thomas. Dommeren presentert direkte et rødt kort og sendte Motta utenfor banen. Den minste, "Greater Paris," utvidet sin ledelse etter ni minutter. Kurzawa kom tilbake fra venstre bunnlinje. Mbappi presset tilbake for å tjene merverdige gjerninger og scoret 13 mål i 21 ligamatcher. Den 19-årige hadde et skudd i feltet og traff tverrfeltet, nesten fullført "hat-tricket".

Saint-Germain-laget som hadde på seg Billige Paris Saint-Germain drakt 2017/18, ledde den andreplasserte Monaco 17 poeng i en fler-rase event. Å gjenvinne det franske mesterskapet er bare et spørsmål om tid.

De andre kampene i 31. runde ble hovedsakelig spilt 31. mars og 1. april. Den endelige kampen til "Great Paris" franske liga Cup-motstanderen Monaco ble forsinket til 4. april.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-03-2018 à 13h18

 Manchester City Champions League vinner Sacramento Ma spill leder EU Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

V sezóně 2017-2018 skončilo finále 1/8 finále mistrovství Evropy, s Ligou mistrů 8 a Pohárem UEFA 8 všechno odhaleno. Aspekty ligy šampionů, oblečené v Levně Fotbalové Dresy Real Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Manchester City, Liverpool , Juventus, Bayern Mnichov a Řím se shromáždily ve čtvrtfinále, Chelsea, Tottenham a Paříž Saint-Germain byly vyloučeny. V Atléticu Madrid, Arsenalu, Red Bullu v Lipsku, Laziu, Marseille, Portugalsku Sportu, Salcburku Red Bull a Moskvě CSKA dosáhly čtvrtfinále, AC Milan, Dortmund a Bilbao. Takové týmy byly v této fázi eliminovány.

V současné době se tým Manchester City, který nosí dres, stal největším hitem v Lize mistrů a Atletico Madrid se stal největším favoritem v poháru UEFA.

V Lize mistrů Manchester City, který v současnosti vede 16 bodů v Premier League, porazil další hráče; celkové skóre 4-1 eliminovalo Barcelona z Chelsea, Real Madrid z Paříže Saint-Germain a masakr Besiktas. Trojčlenné Dres Atlético Madrid, jako je Bayern Mnichov, mají nejbližší zápas a rozdíl je velmi malý. Jinými slovy, Manchester City, Barcelona, ​​Real Madrid a Bayern Mnichov tvoří první tým, který soutěží o Ligu mistrů. Liverpoolu ve čtvrtfinále v Liverpoolu a Juventus v Juventusu v Seville v posledních 9 letech, Sevilla a Řím se kva

I 2017-2018 sesongen avsluttet 1/8-finalen i EM, med Champions League 8 og UEFA Cup 8 alle avdekket. Kampanjer League-aspekter, iført en billige fotballdrakter i Real Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Manchester City, Liverpool , Juventus, Bayern München og Roma samlet i kvartfinalen, Chelsea, Tottenham og Paris Saint-Germain ble eliminert. I Europa League, Atletico Madrid, Arsenal, Red Bull i Leipzig, Lazio, Marseille, Portugal Sports, Salzburg Red Bull og Moskva CSKA nådde kvartfinalen, AC Milan, Dortmund og Bilbao Slike lag ble eliminert i dette stadiet.

I dag har Manchester City-teamet på drakter blitt den største suksessen i Champions League, og Atletico Madrid har blitt den største favoritt i UEFA Cup.

I Champions League, Manchester City, som for tiden leder Premier League-poengsummen med 16 poeng, slår andre konkurrenter; Den totale poengsummen på 4-1 eliminerte Barcelona fra Chelsea, Real Madrid i Paris Saint-Germain og massakren Besiktas. Tre-lag  Billige Atlético Madrid drakt 2017/18, som Bayern München, har de nærmeste kampen, og forskjellen er veldig liten. Med andre ord dannet Manchester City, Barcelona, ​​Real Madrid og Bayern München det første laget for å konkurrere om Champions League. Liverpools kvartfinale i Liverpools kvartfinale og Juventus eliminering av Juventus i Sevilla de siste 9 årene, Sevilla og Roma kvalifiserer som siste øyeblikk trekker

lifikují jako poslední minuty

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-03-2018 à 07h17

 Jovitic erstatter Monaco for å reversere Lille Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I tilfelle av et mål som er tapt hjemme, beseiret det andreplasserte Monaco-laget i skjorterne Lille i nedrykkssonen i en 2: 1 reversering i 30. runde. Det ubeseirede spillet utvidet til 15 kamper og fortsetter å opprettholde sin fordel over rivaler Marseille og Lyon i Champions League tittelkampen.

Den colombianske angriperen Falcao som savnet i mer enn en måned på grunn av lårskader, kom tilbake til Monaco-laget. Selv om Monaco hadde en dominerende besittelse i besittelse av ballen etter åpningen, var det vanskelig å utgjøre en trussel mot målet om Lille-laget som hadde på seg billige fotballdrakter. Lille snudde seg mot gjesten i det 16. minutt, Mendezs høyre-sidige pass ble revet fra Monaco-forsvaret, og Mosi Bars gjorde det enkelt å skyve fremover foran målet. Monaco målvakt Susakichi lettet deretter Pepe og Mayas tofotede skudd innen et minutt.

Passiv drakter Monaco scoret i det 44. minutt. Bald losset midtbanespilleren Griek's backcourt pass og sendte en nøyaktig rettplugg til den innsatte Ronnie Lopez til tross for det første benet. Skottet ble reddet av Manión og Lopez fulgte med et skudd.

Treneren til Monaco-laget Jardim Jardine erstattet Baldé etter starten av andre halvdel. Denne strategien har vært effektiv. I det 61. minutt, etter å ha mottatt et pass fra Moutinho, angrep Yovitic Meiniao i jerseyen med en Billige AS Monaco drakt 2017/18.

Paris Saint-Germain, som tok ledelsen med en 14-punkts fordel, gjorde også debuten sin den 18.. Det er verdt å nevne at med tanke på de asiatiske fansens visningsbehov, var denne konkurransen planlagt å sparke klokka 13.00 lokal tid.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-03-2018 à 08h09

 Atletisk Bilbao VS Valencia Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Etter at Europa er blitt fremme, har Athletic Bilbao laget en billige fotballdrakter, lagets moral er sterk og ligaenes status har forbedret seg, men i de siste dagene har lagets defensive prestasjon vært utilfredsstillende, og hvert spill er innvilget. I La Liga, rangert 12, fra nedrykkssonen og Europas krigszone har en større punktforskjell, er ubeseiret hjemmefelt lagets største krig.

I motsetning til dette vant Valencia nylig tre fortløpende seire, totalt 7 mål i perioden, og forbedret offensiv ildkraft. I dag er laget for tiden rangert som fjerde i stillingen, 8 poeng mer enn femte plass, men i går Real Madrid bærer en drakter unna av spanjeren utallige andre halvdel, Valencia dette feltet så lenge vinnerne vinner, og kan returnere Til topp tre La Liga-status, kombinert med lagets nylige høy moralspillere, vil feltet ikke lett beseire.

I de asiatiske spillene var hovedmålet å lage halv-medium høyvannstart. Dataene tilhørte den rimelige kategorien. Bilbao i Billige Athletic Bilbao drakt 2017/18 spilte ubeseiret i de siste 6 kampene hjemme og Valencia, og de hadde den psykologiske fordelen av absolutt overlegenhet. Etter injeksjonen ble vannstanden i den øvre platen kantet høyere. Senere på dagen løp flere selskaper inn i et slips, og trenden var i overensstemmelse med slutten av budet. Dette burde være den virkelige utførelsen av hjemmelagets manglende evne til å støtte fordelen av ballen, og Valencia i bortspillet er i akutt behov for gripepunkter. Mer tilstrekkelig, dette feltet er optimistisk om Valencia ubeseiret.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-03-2018 à 07h38


|<< <<<  7   8   9   10   11  | 12 |  13   14   15   16   17   18  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 22-11-2017 à 07h11 | Mis à jour le 17-12-2018 à 07h18 | Note : Pas de note