Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

BILLIGTROYER

Salg av fotballtrøyer
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Messi igjen en strålende historie
- AC Milan Champions League-gruppespillet ble eliminert
- Pulisics andre premie for Kop-prisen
- Paris Saint-Germain ser på Hazard
- Liverpool 3-1 reverserer Burnley FC
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter billigtroyer à vos favoris
 Portugal landslag VM 2018 drakter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

På den kommende VM i Russland, lanserte vi det nye hjemmet og bort drakter for det portugisiske landslaget. Her selger vi VM 2018 fotballdrakter.

Etter det historiske første europeiske mesterskapet i Frankrike for to år siden, vil det portugisiske laget reise til Russland som Europas konge i sommer, og det portugisiske lagets 2018-klærlinje er kampen for de nyeste gigantene. Designet av hjemme VM 2018 Portugal drakt viste konseptet av en moderne kongelig stil. Fra Luis Figo til Cristiano kom mange ikoniske tegn fram i Portugal. De ledet og forenet hele laget.

Hvis du ser på VM, fortjener du å ha en perfekt drakter. Sett på støtten nasjonallaget drakter, som vil være fornøyd med de andre spillerne du støtter.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-04-2018 à 05h26

 Liverpool scorer 5-1 eliminert Manchester City Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I andre runde av 2017-18 sesongen i kvartfinalen i Champions League ble Manchester Citys 1-2 hjemmespill reversert, med 1-2 utganger i to runder. Liverpool 5-1 beseiret Manchester City. Hvordan kan et slikt overbevisende spill mangle et av våre billige fotballdrakter å se spillet?

Liverpool tok et sterkt press på veien, og de reverserte Manchester City med et 2-1 mål fra andre halvdel av Mohamed Salah og Roberto Firmino. De gjorde en 5-1 sterk forkant til topp 4 i to runder. Reds sist gikk inn i de siste 4 av Champions League, men gikk også tilbake til 10 år siden. Slitasje nr. 11 Billige Liverpool drakt 2017/18 Mohamed Salah i en kamp med Manchester City: Den andre spilte en annen viktig rolle. Mohamed Salah ble Liverpool hero igjen. Han scoret et nøkkelutjevningsmål i andre omgang, og han lagde bidrag både hjemme og bort mot Manchester City.

Manchester City sparket en perfekt start, men klarte ikke å holde fast i denne gode trenden. Liverpool eliminert direkte Manchester City.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-04-2018 à 07h35

 Karim Benzema går inn i Paris Saint-Germain-indeksen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Etter å ha brukt tungt på Neymar og Kylian Mbappé i fjor, har Paris Saint-Germains prestasjon i UEFA Champions League ikke forbedret og ble eliminert av Real Madrid i 1/8-finalen. Mange fans er vant til å se Paris Saint-Germain-spillere på billige fotballdrakter på UEFA Champions League. Tydeligvis umulig.

Klubbformann Gamal Abdel Nasser og sportsdirektør Luis Enrique er interessert i å fortsette å styrke angriperen denne sommeren for å finne et passende senter for å erstatte Edinson Cavani som bærer nr. 9-Billige Paris Saint-Germain drakt 2017/18. Paris Saint-Germain planlegger å signere Real Madrid-skytespilleren Karim Benzema i løpet av sommeren. Karim Benzemas siste stat begynte å avta. Han har representert laget i 25 league-kamper og scoret 5 mål hittil denne sesongen. Det er rapportert at Real Madrid også håper å selge den, og da vil den bli erstattet av et førsteklasses senter. Ledelsen av Paris Saint-Germain var veldig interessert i franskmannen fremover, og han så et tegn på suksess.

Vil Karim Benzema bli introdusert i Paris? Vil denne tidligere Paris Saint-Germain fremover kunne komme tilbake?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-04-2018 à 06h53

 Barcelona stopper i Champions League-semifinalen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

UEFA Champions League semifinalen er allerede generert. Fans bekymret for Champions League-finalen kan kjøpe en billige fotballdrakter på vår side for å se finalen som du støtter. I kvartfinalen til UEFA Champions League kvartfinalen Barcelonas andre runde i UEFA Champions League kvartfinalen, tapte FC Barcelona 0-3 til Serie A Roma i Roma. Dette er den tredje påfølgende sesongen for Barcelona og Messi. 4 ganger klarte ikke å nå Champions League-semifinalen.

Messi har alltid vært i stand til å dekke Barcelonas mangler med sin personlige evne, men dessverre skjedde denne scenen ikke i kveld. Den mest uforsonlige tingen for Barcelona å stoppe på topp 4 i Champions League er at Røde og Blå Legion igjen angret å være ute av Messi-tiden. Når spillerne tok Barcelona Billige FC Barcelona drakt 2017/18 og sa at de ønsket å vinne, er det åpenbart umulig.

Selv om Messi ikke har vært i stand til å hjelpe laget når de siste fire av Champions League denne sesongen. Heldigvis har denne sesongens La Liga-tittel nesten blitt Barcelonas pose.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-04-2018 à 09h43

 Paris lider av å rulle i UEFA Champions League Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I Paris vant Frankrike 5 kroner i 6 år og vant mesterskapet mot Monaco. Det var imidlertid ikke mulig å bryte gjennom Champions League med Real Madrid og Barcelone. Gigantene som representerer den mørkeblå billige fotballdrakter er et ulæselig lag, men de kan ikke være blant de beste i Champions League til tross for en dominerende situasjon.

Spillerne har mørkeblå Paris Saint-Germain drakt 2017/18 og oppnådde fantastiske seier på franskmennene. Imidlertid har de ofte hatt nederlag i Champions League. Tross alt er franskmennene ikke konkurransedyktige nok. I Ligue 1-feltet nådde kraften til Saint-Germain i Paris nesten nivån til ingen fiende. Med unntak av Monaco kan få lag utgjøre en trussel mot Paris Saint-Germain. Fra et konkurransedyktig perspektiv bidrar det ikke til veksten av Paris Saint-Germain.

Det håper også at tiden vil falle og opplevelsen vil samle seg. Paris Saint-Germain har sjansen til å oppnå et ekte gjennombrudd i Champions League.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-04-2018 à 08h06


|<< <<<  10   11   12   13   14  | 15 |  16   17   18   19   20   21  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 22-11-2017 à 07h11 | Mis à jour le 17-12-2018 à 07h18 | Note : Pas de note