Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

BILLIGTROYER

Salg av fotballtrøyer
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Doukouré slutter seg til Paris Saint-Germain med lave sjanser
- Messi ble den første personen i La Liga 400
- Benjamin Pavard slutter seg til FC Bayern München
- Chelsea vinner 0-1 nederlag Tottenham Hotspur
- De Bruyne returnerer med en stor seier
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
<< Janvier >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter billigtroyer à vos favoris
 Mbappé barndomsfoto Ronaldo erstattet seg selv Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mbappé viste en gang i intervjuet at Ronaldo er hans fotball idol, og bildet av hans soverom med en Ronaldo-plakat på sengen hans har vært utsatt for mange medier. Men i år har Mbappé vært den lyseste stjernen i fotball. Det er også dypt i kjærlighet til mange fans med Mbappé billige fotballdrakter.

Frankrikes populære geniusstjerne Mbappé ønsker fans et godt nytt år på sine sosiale medier, men Pos barndomsfoto ble tatt av ham. Ronaldo-plakaten har blitt erstattet av meg selv. På bildet kan vi se Mbappé i en Paris Saint-Germain drakt som holder et troféfoto Mbappé skrev på innsatsen: 2018 høstkamp, 2019 ...? ? ? godt nytt år. Å se oppførselen til Mbappé, kan vi tydeligvis vite. Mbappé kan allerede være sikker på seg selv i spillet.

Uansett hvordan. Vi ser frem til det nye årets Mbappé vil fortsette å bruke styrken til å få sjokk til fansen på banen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-01-2019 à 06h26

 Messi holder opp for Stegen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Selv om VM har vært en stund. Som målvakten til Tyskland ble Stegen plassert på benken. Av denne grunn kunne Messi fortsatt ikke forstå hvorfor Stegen ble plassert på benken. Mange fans med billige fotballdrakter er også uakseptable.

Messi sa: "Jeg er overrasket over det individuelle nivået. Neuer har blitt skadet i Bayern München i nesten en sesong, men det har blitt hovedmakt i den russiske verdensmesteren. Den tyske hovedmålvakten har blitt skadet lenge. har nesten ikke deltatt i trening og konkurranse. Men når landslaget ble startlinjen, hjalp Stegen det tyske laget med å vinne Confederations Cup. "Hver trener arrangerer spillernes overveielser. Imidlertid tror mange fans på FC Barcelona drakt at det ikke er så lett å akseptere det tyske laget som er ute i gruppespillet.

Messi uttrykte også sin respekt for Löws avgjørelse: "Dette er treningspersonalet. De har sine egne grunner. Jeg kan ikke kommentere dette på personlig nivå, men jeg er overrasket på personlig nivå."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-01-2019 à 06h16

 De Bruyne returnerer med en stor seier Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Premier League-gigantene Manchester City 7-0-seieren over det britiske kroneforsvaret Rotherham United, sammenlignet med en uventet seier, enda mer spennende for fansen er midtbanespiller de Bruyne's comeback. I dette spillet jublet mange fans for sin billige fotballdrakter.

De Bruyne har vært ute av spillet to ganger i lang tid på grunn av kneskade. Han var fraværende i to måneder på grunn av knelegamentskader. Etter det første comeback skadet han et annet kne i League Cup i Fulham FC. De påfølgende skader forårsaket de Bruyne å savne flere viktige slag. Så langt i sesongen var de Bruyne, som ble skadet og såret, bare representert Manchester City i Premier League seks ganger, hvorav bare en var startlinjen. Denne kampanjen mot den svakere Rotherham United, som hadde på nr. 17-Manchester City drakt de Bruyne, fikk en god mulighet til å finne spillet, han satte også på kapteinens armbånd. Og for Manchester City scoret en 7-0 seier.

De Bruyne ledet Manchester City til en stor seier, og de Bruyne kunngjorde kongens retur med praktisk handling.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-01-2019 à 10h04

 Chelsea vinner 0-1 nederlag Tottenham Hotspur Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den første runden i 2018/19 sesongen av semifinalen i den engelske league-cupen i Wembley Stadium, Chelsea to nøytrale kolonne 0-1, fikk Tottenham Hotspur. Chelsea denne sesongen, Tottenham Hotspur var ubeseiret, og dette tapet er utvilsomt et dødelig slag for Sarri, som har som mål å lede laget. Mange fans er lei for dem, fans i billige fotballdrakter er ivrige etter å vinne.

Tottenham Hotspur tok ledelsen i det 26. minutt, og Kane, som var vellykket i offside, ble kastet ned. Kane tok straffen og lyktes. Det eneste målet i spillet. Med tapet til Tottenham Hotspur led de også det første nederlaget på nesten fem kamper i hver hendelse, mens deres tre-spill-vinnende stripe også ble avsluttet. Vil dette laget iført en blå Chelsea drakt bli en tittel for mesterskapet? Chelseas siste stat er også veldig varmt, men tapet av denne kampanjen har gjort dem til å føle seg som et hode.

Etter 90 minutter med hard kamp mellom de to lagene, lochettino lag igjen en gang til slutt, og Kane mål gjorde Tottenham Hotspur ta ledelsen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-01-2019 à 04h50

 Benjamin Pavard slutter seg til FC Bayern München Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

FC Bayern München Sportsdirektør annonserte gjennom media at franskspiller Pavard vil bli med i FC Bayern München den 1. juli 2019, og de to sidene signerte en femårig kontrakt. Her har vi laget billige fotballdrakter.

Benjamin Pavard spilte ganske iøynefallende og assisterer i verdenscupen i Russland i Russland i fjor. Han spilte til høyre og hjalp Frankrike med å slå Kroatia i finalen. Den mest imponerende tingen var skuddet i den 16. mot Argentina. En ball av verdensbølgen, la også klubbene ta hensyn til denne unge spilleren. Nå har FC Bayern München vunnet ham og oppfrisket og forynget hele forsvaret. Fans vil kjøpe en FC Bayern München drakt for å støtte ham.

FC Bayern München-lederen Kovač roste: "Pavard har vist at han har en meget sterk evne i Bundesliga. Han kan ikke bare spille sentralforsvareren, men også som en backback, og han dukket opp på midtbanespillet i Stuttgart FC Han er en spiller som kan håndtere flere posisjoner. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-01-2019 à 07h02


|<< | 1 |  2  >>> >>|

Historique : 01-2019
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 22-11-2017 à 07h11 | Mis à jour le 16-01-2019 à 04h37 | Note : Pas de note