Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

BILLIGTROYER

Salg av fotballtrøyer
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Messi igjen en strålende historie
- AC Milan Champions League-gruppespillet ble eliminert
- Pulisics andre premie for Kop-prisen
- Paris Saint-Germain ser på Hazard
- Liverpool 3-1 reverserer Burnley FC
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
<< Décembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter billigtroyer à vos favoris
 Iniesta går i pension från det spanska landslaget Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

VM har varit upprörd sedan Argentina, Messi har gått, C Ronaldo har gått, och Spanien har fortsatt sin rytm igår. I den åttonde av finalen blev förlust till värdens Ryssland eliminerat. Efter den kontinuerliga elimineringen av denna världscup är fansen som är oroade över fotboll mycket förbryllade. När spelet är förlorat, för de spelare som har nått en viss ålder, är de avsedda att lämna med ånger. Fläktar kan köpa en VM 2018 fotballdrakter för att stödja dem.

Iniesta började inte med världscupen i Ryssland. På grund av hans oförmåga att bryta igenom målen för den ryska målvakten, ersattes Barcelona-stjärnan på 67: e minuten. I slutändan slogs spelet in i straffspel. Trots att Iniesta sköt i VM 2018 Spania drakt sparades Piqué och Aspas straffspel av kinfeev. Slutligen förlorade 3-4 till Ryssland på straffsparken.

I en intervju efter matchen sade Iniesta: "Det här är verkligen mitt sista spel i landslaget. En bra upplevelse har slutat. Ibland är avslutningen inte alltid perfekt." Jag tror att vi bara kan önska det här. Veteranen kommer att kunna bli bättre och mjukare i framtiden.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-07-2018 à 05h03

 England 1-1 stopp 4-3 frem til kvartfinalen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

På Sparta Arena i Moskva sparket den russiske verdensmesteren den siste 1/8 finalen. England spilte mot Colombia i knockoutrunden. De to sidene kunne ikke gjøre et gjennombrudd etter 1-1-tegningen. Til slutt vant de tre løver 1/8 kampanjen i 4-3-seieren over Colombia. Nøkkelstraffen i dette spillet er også den endelige seieren for England. Følg oss for å kjøpe en engelsk VM 2018 fotballdrakter for å støtte deres lag.

For England med litt ballspell, i den endelige straffesparkkonkurransen, var England-fansen redd for en kald svette. I de to siste kvartfinalen i verdensmesterskapet i den russiske verdensmesteren scoret England-laget en 5-4-seier over straffesparket. Etter de to første runder av hverandres straffespill, var Englands Henderson den første som ble reddet av motstanderen. Heldigvis brøt det bakte engelske laget ikke sammen. I fjerde runde bundet de poengsummen, og i den femte runden motstandere skutt av Pickford, scoret Eric Dier et mål for å forsegle seieren.Scenene til de som har på VM 2018 England drakt er veldig glade for dette.

Etter å ha vunnet seieren i Storbritannia ble kvartfinalene produsert. Blant dem opptok det europeiske laget 6 seter, og de resterende 2 stillingene tilhørte det sydamerikanske laget.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-07-2018 à 05h30

 Juventus designer en ny skjorte for C Ronaldo Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Emnet for om Ronaldo skal forlate Real Madrid har vært sterkt opptatt av media og fans. Noen medier har avslørt at fotballstjernen vil bli med Juventus-nyheter. På nettverket er en Cristiano Ronaldo versjon av billige fotballdrakter pionfotoen også på nettverket. Å være utsatt, kanskje C Ronaldo forlot Real Madrid for å bli med andre klubber, er bare et spørsmål om tid.

Siden Cristiano Ronaldo ikke kunne nå en avtale med Real Madrid, trodde jeg det ville være uunngåelig for Cristiano Ronaldo å forlate Real Madrid. Hvis Cristiano Ronaldo lykkes med Juventus, vil eieren av nr. 7-drakt , Quadrado, gi opp nummeret sitt og velge en annen drakt . Kort tid etter at nyheten kom ut, oppsto Cristiano Rodriguez Juventus nr. 7-Billige Juventus drakt .

Cristiano Ronaldo Mendes forhandlet med Real Madrid på toppen av dagen og endte opp med å feile. Real Madrid har allerede avtalt å forlate Ronaldo, så nyheten om at Cristiano Ronaldo vil bli med Juventus vil tiltrekke seg oppmerksomheten til folk fra alle turer av livet.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-07-2018 à 08h41

 Belgia 2-1 eliminert Brasil Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den andre runden i kvartalsfinalen i Russlands VM i 2018 fortsatte, med Brasil i Kazan stadion mot Belgia. For det brasilianske laget som vant mesterskapet, tiltrekker det brasilianske laget i denne kvartfinalen også oppmerksomhet fra alle turer av livet. Imidlertid i slutten Belgia 2-1 eliminert Brasil drømmer Neymar World Cup om Kazan Stadium. Mange fans med VM 2018 fotballdrakter uttrykte sin tristhet for eliminering av det brasilianske laget.

Brasil er mot Belgia. I første halvår hadde Fernandinho en ledende posisjon i Belgia, og Belgia hadde en ledende posisjon. Etter at De Bruyne brøt for Belgia å score et poeng i første omgang, førte Belgia 2-0. I andre halvdel av kampen brøt Augusto med en VM 2018 Brasil drakt målet for Brasil å gjenvinne en by, og til slutt fjernet Belgia 2-1 Brasil for å komme videre til semifinalen.

Etter at det brasilianske laget eksploderte i 1/4 World Cup, har listen over de fire beste i verdensmesterskapet blitt låst i det europeiske landslaget. Selvfølgelig har dette VM blitt Europakampen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-07-2018 à 08h06

 Frankrike vinner Uruguay for å komme inn i kvartfinalen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Kvartalsfinalen i Russlands verdenscup i 2018 har alle avsluttet, det europeiske gigantiske Frankrike-laget i Nizhny Novgorod-stadion mot det sør-amerikanske kraftverket Uruguay. Uruguay tapte 0-2 til det franske laget for å stoppe kvartfinalen. Det franske laget ble første lag for å nå semifinalen i denne verdenscupen. Vifterne på VM 2018 fotballdrakter var begeistret.

Kvartalsfinalen i Russlands VM i 2018 førte til et fokuskamp. I første halvdel av kampen scoret Varané det første målet i første halvdel av kampen. Ved halvtid ledet den franske laget Uruguay 1-0 midlertidig. I andre omgang gjorde Gleszmans langskuddsmot, Muslera en stor feil, det franske laget slo til slutt Uruguay 2-0, og returnerte til VM 4 etter 12 år. Tusenvis av fans vil ha på seg VM 2018 Frankrike drakt for å se frem til sitt neste spill.

Kvartfinalene er alle ferdige, og lagene som har kommet inn i semifinalen har kommet til forkant. Det franske laget vil konkurrere med de europeiske røde djevlene.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-07-2018 à 07h24


|<< | 1 |  2   3   4  >>> >>|

Historique : 07-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter ā NetVibes
Ajouter ā Google
Ajouter ā Yahoo
Ajouter ā Bloglines
Ajouter ā Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumičres
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 22-11-2017 à 07h11 | Mis à jour le 17-12-2018 à 07h18 | Note : Pas de note